Får inte nog av kesoplättar

 
Jag vet inte hur många gånger jag har ätit kesoplättar de senaste veckorna. Har verkligen blivit helt beroende, haha. Det är ju så enkelt att göra och passar perfekt som mellanmål eller som lunch när man inte är sugen på "riktig" mat. 
 
Receptet på kesoplättarna hittar ni här, bland mina tidigare inlägg. Idag gjorde jag en lite större sats plättar till lunch. Det blev både en mer "matig" variant med smält ost och spenat, och en efterrättsvariant med en söt dadel- och chokladkräm (mixade ihop två färska dadlar med två tsk kakao och pyttelite vatten), lite flingsalt och hallon. Såååå gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Hej! Mitt namn är Josefin och det är jag som driver den här bloggen. Här delar jag med mig av mitt intresse för mat och hälsa i form av recept, tips och inspiration. Min filosofi är att mat ska vara nyttig, enkel att göra och en ren njutning att äta. Glöm krångel och matångest. Mat ska ge glädje och energi!