Kyckling med kokoskokt råris

 
Den senaste tiden har jag verkligen snöat in på kokosmjölk. Jag vill använda det i allt, helst hela tiden. Både i mat och i bakverk. Idag blev det kyckling med kokoskokt råris och grönsaker till lunch. Riset kokas precis som vanligt enligt anvisnigarna på paketet, men istället för att koka i vatten använder man kokosmjölk. Kokosmjölken gör riset krämigt, nästan lite risottoliknande, och ger såklart en god och mild kokossmak. Otroligt gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



Hej! Mitt namn är Josefin och det är jag som driver den här bloggen. Här delar jag med mig av mitt intresse för mat och hälsa i form av recept, tips och inspiration. Min filosofi är att mat ska vara nyttig, enkel att göra och en ren njutning att äta. Glöm krångel och matångest. Mat ska ge glädje och energi!